Her bor vi
Højt til loftet både ude og inde

Et hjem hvor man kan mærke at der må leges, må væres, må hygges og hvor naturen er lige ude på den anden side. Dette giver nogle dejlige og unikke muligheder for aktiviteter med børnene. I er meget velkommen til at komme og besøge os.   https://www.google.dk/maps/b54.999153,9.4244297,15zhttps://map.krak.dk

Jeg bor i Stubbæk, nær Åbenrå, på en rolig blind vej. 3 km herfra ligger motorvejen, så det er nemt til Rødekro, Kliplev, Søgård, Kværs, Bov, Kruså og Padborg.  Men også pendlere fra Tinglev, Felsted og Varnæs/ Bovrup  kører vejen forbi Stubbæk.

Kom og besøg os

En enkelt handling kan oftest sige meget mere end 1000 ord og selvom jeg kan skrive med hele mit hjerte og passion for børnene – vil jeg meget hellere vise din familie, hvorfor jeg måske er det rette valg for jer.

Kontakt mig i dag enten ved at udfylde formularen eller give mig et ring på 51 88 19 89.

Privat børnepasser LeneD

Lene Danielsen
Wais 24 - Stubbæk
6200 Aabenraa
E-mail: lene@lened.dk

Mobil: 51 88 19 89

sommerfugl