Hvad er privat dagpleje?
Hvad er forskellen på kommunal dagpleje og privat pasningsordning?

*En privat pasningsordning bliver betalt af forældrene, og forældrene får så 75% af betalingen dækket som tilskud, der bliver betalt af kommunen (kaldet “frit-valgs-ordning).

*Forældrene betaler til mig 12 gange om året, og forældrene får tilskud 12 gange om året.

*Her hos mig koster en plads pr.1.1.22  8300,- kr pr. måned – 12 måneder om året. (2022)
Tilskuddet fra Aabenraa Kommune er 5.898,- (Pr. 01. januar 2022) – 12 gange om året.

*Så egenbetalingen er 2.402- pr. måned i 12 måneder. Ca. 4495,- kr. billigere om året end hos den kommunale dagpleje, og 10.681 kr billigere end vuggestuer.

* Der gives søskende rabat.

* Ved behov er det også muligt at barnet kan få hjælp ved kommunens PPR- afdeling ( fysioterapeut, talekonsulent, psykolog mfl., vi taler naturligvis sammen omkring dette, inden vi rekvirerer hjælp i PPR).

*Jeg er helt på samme måde som den kommunale dagplejer, godkendt i mit hjem til at passe børn. Der føres tilsyn, anmeldte samt uanmeldte besøg, fra en dagpleje konsulent fra Aabenraa kommune et par gange om året, ligeledes foretager kommunen sikkerheds tilsyn i den private pasningsordning.

*Jeg skal selv visitere børn og føre ventelister.
Indmelding foregår udelukkende gennem mig.

*Jeg anskaffer selv de ting, jeg skal bruge til børnene (legetøj, sandkasse, udendørs legetøj, barnevogn til når vi skal på tur, osv. osv.)

*Jeg sikrer også den gode overgang til børnehave, ved at tage på besøg når det kan lade sig gøre. Her i byen, går vi på besøg i Stubbæk Børnehus. 

Venteliste i LeneD´s private pasningsordning.

Det er altid godt at tage hurtigt stilling til, hvem man ønsker der skal passe sit barn. Derfor, jo hurtigere I er til at tage kontakt, jo større er chancen for, at få den man ønsker. Så ring gerne for et besøg allerede i graviditeten, hos mig er det den der har den underskrevne kontrakt, der har pladsen.

Anmeldelse af LeneD’s private pasningsordning

dagpleje
Udtalelse fra kunde

Dagpleje

Vi er meget glade for at have Lene som dagplejemor til vores søn. Hun er super god til at finde på spændende ting at lave også hvis ungerne bare har brug for en stille tur i haven - det er det dejligste at man kan aflevere sin dreng, til en lang dag, med god samvittighed.


anmeldelse

Cathrine Berglund Uldall-Jessen, Forældre


5 / 5 Stjerner


Kom og besøg os

En enkelt handling kan oftest sige meget mere end 1000 ord og selvom jeg kan skrive med hele mit hjerte og passion for børnene – vil jeg meget hellere vise din familie, hvorfor jeg måske er det rette valg for jer.

Kontakt mig i dag enten ved at udfylde formularen eller give mig et ring på 51 88 19 89.

Privat børnepasser LeneD

Lene Danielsen
Wais 24 - Stubbæk
6200 Aabenraa
E-mail: lene@lened.dk

Mobil: 51 88 19 89

sommerfugl