Lene Danielsen udd. pædagog med 16 års erfaring.

Hjerterum og plads til forskellighed

-“det lille trygge miljø”

Privat pasningsordning og pædagog nær Aabenraa, hvem er Lene Danielsen?

Jeg hedder Lene og bor på Wais i Stubbæk med min familie, Kim og Vores 3 børn julie (2003) Emilie (2005) og Silas  (2011).

Vores hjem har dyr:  Hund, kat, høns og heste. Alle dyr er kælne og rolige- perfekte til små børn. De omgåes og håndteres selvfølgelig altid med mig som hjælper, af hensyn til både barn og dyr.

Jeg er uddannet pædagog, og har siden 2006 arbejdet med s måbørn i alderen 0-3 år. Derudover har jeg arbejdet i børnehaver, sfo og klub. Arbejdet med børn har altid gjort mig GLAD.  Jeg er meget åben, ligetil og indlevende som person. Jeg lever efter den overbevisning, at der skal være plads til ALLE, og at ALLE er værdifulde. Det afspejler sig også i mit job, – jeg går aldrig på kompromis – her er det børnene og deres trivsel, som er min vigtigste prioritet.

Mit hjem skal være et rart sted for alle.

I mit job gør jeg meget for, at barnet og I som forældre skal føle jer velkomne og trygge. Uden tryghed sker der ingen udvikling. Jeg arbejder med en anerkendende og omsorgsfuld tilgang, og gør mit bedste for, at ALLE børn føler sig hørt, set og inddraget. Jeres guldklumper skal ha en sjov dag, med masser af grin, oplevelser, fordybelse, nærhed og knus. Jeg ønsker og forsøger, at give Jeres børn det, jeg selv ville vægte som mor. Mine styrker ligger i, at jeg er meget indlevende, og mærker hvor børnene er og hvad de har brug for. Jeg er kreativ, virker det ene ikke finder jeg på noget andet. Her kan jeg også nævne stor erfaring ift børn med motoriske og sansemæssige udfordringer.

Jeg har et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige, at jeg ser det hele menneske, hvor alle dets behov er i fokus. Jeg har den overbevisning, at man skal trives hele vejen rundt, både i krop og sind, for at udvikle sig optimalt. Dvs. jeg ser hele barnet og arbejder efter pædagogiske læreplaner                (læringsmiljø) og tænker også sund og ernærings rig kost, frisk luft og søvn ind. 

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg ønsker at tilbyde en oplevelsesrig og udviklende hverdag for JERES barn.  Jeg arbejder struktureret og med forudsigelighed.  Vi er ofte ude i naturen, haven, besøger mine heste, går op til gadekæret i Stubbæk og fodrer ænder, går på kondi stien, Ensted naturpark, bager, synger, danser, laver teater, eller besøger børnehave/ vuggestue i stubbæk, for at lette overgangen til børnehave.
Følg også med i hvad vi laver på facebook: facebook.com/lenedagpasning

Mit hjem er åbent og ligetil. Når det så er sagt, er jeg også en helt almindelig familie-mor med ønske om, at min familie og mit hjem respekteres.

Hele min familie er en Stor del af min private pasningsordning. Kim hiver ofte guitaren frem når han kommer hjem. Om morgenen kravler børnene sommetider under dynen hos Emilie, hvor de hygger inden hun skal i skole. Julie og Silas leger og hygger også med børnene om eftermiddagen når de kommer hjem.

Jeg ønsker det skal være et HJEM hvor ALLE trives, er glade og føler sig velkomne.

Hvad ønsker jeg?

Jeg ønsker en åben dialog med Jer forældre, godt som skidt. Jeg synes det er vigtigt med et godt samarbejde, at vi kan tale om tingene og stille spørgsmål, i stedet for at undres og bekymres.

Derfor håber jeg også, at I vil komme til mig og spørge, hvis der er noget I ikke forstår, eller undrer Jer over. Ligeledes er det vigtigt, at fortælle mig, hvis noget rør sig i barnets liv, som kan have betydning for mit daglige samvær med barnet. Børn registrerer mere end vi tror! Hvis barnet er kommet lidt sent i seng en aften, eller har sovet dårligt, er det rigtig rart for mig at vide, da jeg bedst muligt kan støtte det enkelte barn.

Et godt samarbejde – alfa & omega – når barnet skal øve sig i at tage tøj af og på selv, gå på potten/wc, smide sutten eller noget andet. Det er super vigtigt, at vi arbejder sammen, for at støtte barnet bedst muligt.

En privat pasningsordning nær Aabenraa,- med faglighed og plads til forskellighed

Skal jeres barn først og fremmest være tryg, have omsorg og føle sig værdsat? Skal jeres barn have en struktureret hverdag med plads til fordybelse, leg og harmoni, men hvor også spontanitet vægter højt? Hos mig, tages der højde ud fra det enkelte barns behov, og der lægges vægt på faglighed kombineret med læring og kreativitet. Privat pasningsordning der gør en forskel.

Anmeldelser

privat pasnings ordning
Udtalelse fra kunde

privat pasnings ordning

Uden undtagelse verdens bedste dagpleje. Et hjem som både vi som forældre og vores datter har elsket at komme i fra første dag. Lene indbefatter alt det man, som forældre, kun tør drømme om. Her er hjerterum, kærlighed, familiære omgivelser, trygge rammer og glade børn – og så er hun ovenikøbet utrolig faglig dygtig. Lene formår ubesværet at tilrettelægge hverdagen således, at hvert barn mødes på netop deres udviklingstrin og derved naturligt bliver inddraget.


anmeldelse

Camilla Lauridsen, Forældre


5 / 5 Stjerner


privat pasnings ordning
Udtalelse fra kunde

privat pasnings ordning

Jeg kan på det varmeste anbefale, at vælge LENE som dagplejer.
* Hun passer børnene som var det hendes egne.
* Hun er nærværende, omsorgsfuld og møder børnene der hvor de er.
* Lene er proffesionel med stort P og er faglig kompetent.
* Hun er sjælden syg og i tilfælde er der vikar i hjemmet.


* Lene er god til at, observere børnene og opdage hvis der er behov for hjælp udefra og støtte op om det.
* Hun lærer børnene at blive selvstændige, så de har de grundlæggende sten i livet fremover (vise hensyn, sige fra mm.)
* Som forældre føler man sig VELKOMMEN i hendes hjem og som en del af familien. (hendes mand og børn indrager børnene i deres hverdag, hvor de leger og synger med de små.)

Selv forældre der har børn vælger at køre flere km, for at få deres guldklumper passet hos Lene, hvilket siger meget om den hun er.

Tak for tiden hos dig og din familie.

Hilsen Tanja og famile


anmeldelse

Tanja Simonsen, Forældre


5 / 5 Stjerner


Fra kommunal dagplejer til privat pasningsordning – 13 års erfaring

CV
2016…. privat dagplejer/ privat pasningsordning
2011-2012 barsel
2008-2010 arb. i klub for unge (13-18 år)
2006-2016 den kommunale dagpleje
2005-2006 barsel
2004-2005 pædagog i børnehave
2003-2004 barsel
2002-2003 pædagog i børnehave
1998- 2002 seminariet Åbenrå
1996 arbejdede jeg i klub for unge
Pædagogmedhjælper i SFO

Kom og besøg os

En enkelt handling kan oftest sige meget mere end 1000 ord og selvom jeg kan skrive med hele mit hjerte og passion for børnene – vil jeg meget hellere vise din familie, hvorfor jeg måske er det rette valg for jer.

Kontakt mig i dag enten ved at udfylde formularen eller give mig et ring på 51 88 19 89.

Privat børnepasser LeneD

Lene Danielsen
Wais 24 - Stubbæk
6200 Aabenraa
E-mail: lene@lened.dk

Mobil: 51 88 19 89

sommerfugl